Blog

Geplaatst in Blog, Fashion, Meiden, Van Nu

Winterweer

Hey allemaal,
waarschijnlijk als je dit leest zit je lekker diep weggedoken in een warme trui op de bank. Ik wel tenminste, en al helemaal nu het weer een stuk kouder wordt. Als ik ’s morgens vroeg op de fiets zit vriezen m’n handen er zo langzamer hand af van de kou. En dan een nog groter probleem, de regen. Dan voel je die gure wind in je gezicht blazen en wordt je zowat om ver geblazen door de windstoten die er óók nog bij komen. Vol jaloezie kijk ik dan naar de mensen die heerlijk warm in de auto zitten. Die zullen wel denken: “wat kijkt die kletsnatte half gare ons nou aan.” Maar ja ik kan er ook niks aan doen dat er fietsen zijn uitgevonden die ook voor de herfst en winter geschikt zijn. Dan kijk ik naar die brommers die voorbij zoeven,naar de mensen die er op zitten en ook vergaan van de kou. Maar de vraag is wat ik liever heb: snel op school zijn maar met een bevroren gezicht en afgestorven handen of moeten fietsen en later op school zijn met misschien iets minder bevroren handen. Ik denk toch dat ik voor het laatste ga, maar alleen om het feit dat het niet heel handig is die afgestorven vingers.

Die zullen wel denken: “wat kijkt die kletsnatte half gare ons nou aan.”

Natuurlijk zijn er niet alleen maar nadelen aan de winter en de herfst. Zo vind ik het heerlijk om met een warme kop thee, netflix en een deken op de bank te liggen. Ook hou ik heel erg van de feestdagen, gezellig bij elkaar, samen eten en plezier maken. Zelf ben ik meer Sinterklaas fan ook al snap ik dat er mensen zijn die houden van kerst en oud en nieuw. En allemaal hebben ze iets gezelligs en iets eigens. Sinterklaas heeft pepernoten, kerst heeft een kerstboom en oud en nieuw heeft vuurwerk. En allemaal heeft het te maken met samen zijn en van elkaar genieten. Ik ben dan ook zeer voor voor de organisaties die zorgen dat oudere het in verzorgings- en bejaarden tehuizen ook leuk hebben. Maar ik denk dat kerst ook te maken heeft met herinneringen, iedereen heeft wel een herinnering van de feestdagen die symbool voor deze dagen staat. Misschien heb je eens een keer iemand heel erg verrast of heb je iemand tijdens de feestdagen de liefde verklaard. Het kan allemaal maar deze dagen zijn van ons, van ons allemaal.

Advertenties
Geplaatst in Blog, Meiden, refurbished

Refurbished Apparaten

Hey allemaal,
Vandaag ga ik jullie iets vertellen over refurbished apparaten. Ook geef ik jullie tips en tricks om de beste refurbished apparaten te vinden.

Eerst ga ik jullie uitleggen wat refurbished apparaten eigenlijk zijn. Refurbished apparaten zijn bijvoorbeeld telefoons, iPads of Macbooks die kapot zijn gegaan bij hun eerste eigenaar en toen terug zijn gestuurd naar de fabriek om ze te laten maken. Vaak betekent dit dat de telefoons vanbinnen gewoon helemaal werken maar dat ze van buiten kleine krasjes of deukjes kunnen hebben.

Ook denk ik dat je de goede site moet hebben om bijvoorbeeld een refurbished telefoon te kopen. Je zal altijd zien dat de een de telefoon een stuk duurder verkoopt dan de ander. Let wel op want goedkoper betekent niet altijd net zo goed!

Een aantal betrouwbare sites en winkels zijn:
– Swoop
– Leapp
– Forza
Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waar je refurbished apparaten kan kopen maar dit zijn een paar,in elk geval betrouwbare, winkels.

Wat altijd goed is om te doen is even het vergelijken van de prijzen van het item dat je wilt kopen. Misschien zie je dat de telefoon, ipad, laptop of iets anders wat je wilt kopen wel veel goedkoper is op een andere site. Of je ziet dat op andere sites de prijzen wel veel hoger zijn, vraag je dan af of de winkel waar je je apparaat wil kopen wel betrouwbaar is. Zo kan je recensies lezen of andere naar hun ervaring vragen met deze site.

Dit zijn mijn ervaringen en tips, maar het kan voor iedereen anders zijn. Hopelijk hebben jullie iets aan al mijn tips en tricks gehad, zo ja laat dan zeker een berichtje achter of stuur me een mailtje.

XOXO Willemijn

Geplaatst in Van Nu

Trendalert

Hey allemaal,
Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe trendalert!

Trend 1:
De panterprint, je ziet het overal. Op jassen, sjaals, en schoenen. Zelf ben ik groot fan van deze trend maar ik denk wel dat je het goed moet combineren, dus zeker niet panterprint schoenen combineren met een panterjas en een panterprint sjaal.

Trend 2:

De fjallraven kanken tassen, de populaire (school)tassen zie je de laatste tijd overal. Ik zelf vind het een leuke tassen en anders dan andere tassen. Dat is slim van de producenten want je herkent ze meteen!

Trend 3:

De Iphone 8, het is geen mode item maar ik moest dit wel even benoemen want je kon er afgelopen maand niet omheen. Niet alleen de Iphone 8 kwam uit maar ook de Iphone X. Alleen moet ik een dingetje even kwijt want de prijs van de Iphone X is echt belachelijk hoog (1159 euro).

Dit waren de trends van de maand september dan weer. Zelf vind ik al deze trends echt heel leuk. Ik ben van plan dit iedere maand te doen als jullie dat ook leuk vinden.

Je kan in de reacties laten weten wat je van deze toekomstige serie vindt, en of je nog andere leuke blogideeën hebt die je graag op mijn blog wil lezen.

Bye blogster van nu
P.S. Volg je blogster van nu al op instagram? Nog niet? volg het dan meteen even (blogstervannu)!

Geplaatst in Van Nu

Examenstress

Examenstress
De examens zijn geweest en iedereen weet of ‘ie geslaagd is. Wat zou me dat fijn lijken, dat ze je bellen en dat alle spanning en stress van je af valt. En nu dan volgend jaar allemaal nieuwe bruggers ( andere namen zijn: Brugpiepers en brugmuggen. Als je nog goede namen weet zeker even reageren!)

Maar nog even over de examens, want wat ik gister hoorde op het journaal vond ik echt niet kunnen. Ze vertelden dat waarschijnlijk bij het examen Frans van een fout zit. Wat zit je dan in de stress lijkt mij, maar ik vraag mijzelf dan ook af: ‘waarom?’ dit zijn toch gewoon fouten die je kunt zien. Maar toch, er wordt een fout gemaakt en nu? Ze kunnen die toetsen wel terug halen maar dan zitten al die examen leerlingen in de stress, Nog erger en langer dan dat ze al deden. Deze fout is trouwens gemaakt bij het examen van VWO.

Zelf nijg ik naar vakantie, naar het niets doen en gewoon naar het strand en genieten, maar ik moet nog even. Maar dan, dat moment dat de bel gaat en je hebt vakantie. Iedereen geef je nog even een knuffel en je belooft elkaar nog te appen.

Maar iedereen die nog geen vakantie heeft: ‘Nog even door bikkelen!

Bye Blogster Van Nu

Geplaatst in Van Nu

HTML Update 2

Hey allemaal vandaag weer een HTML update,
In deze HTML update ga ik jullie weer vertellen over wat ik voor nieuwe dingen heb geleerd. Voor de mensen die update 1 nog niet hebben gelezen die kan je hier terug vinden.
Zoals ik ook in mijn vorige blogpost heb verteld leer ik HTML door video’s te kijken op youtube. Ik bekijk de filmpjes van JappaDesignTuts
Dat is zeker een aanrader voor als je nog geen echte ervaring hebt met HTML.
Op het youtube account JappaDesignTuts maakt de uitlegger gebruik van Codepen.
Het link je van codepen kan je hier terug vinden.

Ik ben nu bij video 5 en daar word in uitgelegd hoe je met tags links kan maken. (vandaar dat je in deze blogpost zoveel linkjes terug vindt)
In de vorige video’s werd ook veel gewerkt met CSS. Persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in HTML.

Dit was dan alweer update 2 en ik hoop jullie snel weer te zien bij een volgende update!

Bye Blogster Van Nu

Geplaatst in Van Nu

Voor het eerst met HTML werken

Voor het eerst met html werken

Vandaag heb ik met behulp van youtube filmpjes mijn eerste tekstje met HTML geschreven. Ik wou dit mezelf al een hele tijd aan leren en heb het nu geleerd.
Zelf heb ik de tutorials van van het Youtube account JappaDesignTuts.
Dus als je het ook wil leren ga daar zeker even kijken!

Ik hou van nieuwe dingen leren dus dit vind ik geweldig! Het eeuwige filmpjes kijken en er dan iets van leren ik hoop dat er mensen zijn die meer van dit soort dingen gaan uitleggen op youtube want ik denk dat op deze manier iedereen het zal kunnen!

Mijn plan is om iedere keer dat ik weer iets nieuws geleerde heb het aan jullie te laten weten dus dit is: HTML leren update 1.

Bye Blogster Van Nu

Geplaatst in Van Nu

Bloggirlz

Hey,

Van de week heb ik een oproep op insta gedaan  ( insta: blogstervannu)  naar meiden die het leuk vinden om met elkaar een soort van groepje te beginnen om met elkaar een paar maanden lang elkaar te helpen met goede blogpost maken en elkaar omhoog te helpen. Zou je het leuk vinden en heb je nog maar heel weinig bezoekers op insta en je blog stuur me dan nu een mailtje of DM me via insta. Misschien werken wij dan binnenkort samen! ( als je niet hierbij wilt, samenwerken kan altijd).

Bye Blogster van nu