Geplaatst in Blog, Meiden, refurbished

Refurbished Apparaten

Hey allemaal,
Vandaag ga ik jullie iets vertellen over refurbished apparaten. Ook geef ik jullie tips en tricks om de beste refurbished apparaten te vinden.

Eerst ga ik jullie uitleggen wat refurbished apparaten eigenlijk zijn. Refurbished apparaten zijn bijvoorbeeld telefoons, iPads of Macbooks die kapot zijn gegaan bij hun eerste eigenaar en toen terug zijn gestuurd naar de fabriek om ze te laten maken. Vaak betekent dit dat de telefoons vanbinnen gewoon helemaal werken maar dat ze van buiten kleine krasjes of deukjes kunnen hebben.

Ook denk ik dat je de goede site moet hebben om bijvoorbeeld een refurbished telefoon te kopen. Je zal altijd zien dat de een de telefoon een stuk duurder verkoopt dan de ander. Let wel op want goedkoper betekent niet altijd net zo goed!

Een aantal betrouwbare sites en winkels zijn:
– Swoop
– Leapp
– Forza
Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waar je refurbished apparaten kan kopen maar dit zijn een paar,in elk geval betrouwbare, winkels.

Wat altijd goed is om te doen is even het vergelijken van de prijzen van het item dat je wilt kopen. Misschien zie je dat de telefoon, ipad, laptop of iets anders wat je wilt kopen wel veel goedkoper is op een andere site. Of je ziet dat op andere sites de prijzen wel veel hoger zijn, vraag je dan af of de winkel waar je je apparaat wil kopen wel betrouwbaar is. Zo kan je recensies lezen of andere naar hun ervaring vragen met deze site.

Dit zijn mijn ervaringen en tips, maar het kan voor iedereen anders zijn. Hopelijk hebben jullie iets aan al mijn tips en tricks gehad, zo ja laat dan zeker een berichtje achter of stuur me een mailtje.

XOXO Willemijn

Advertenties

Auteur:

Blogster van nu * Eigen blog: https://blogstervannu.wordpress.com/ * Insta: https://www.instagram.com/blogstervannu/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s